Маленькому українцю з гострим лімфобластним лейкозом потрібна допомога.

Про це написали у фейсбук на сторінці "Здай Кров Врятуй Життя".

У 4-річного Георгія Молозіна лікарі виявили гострий лімфобластний лейкоз. Це онкологічне захворювання крові, гостра форма лейкозу (лейкемії), рак білих кров'яних клітин, що характеризується проліферацією і накопиченням ракових, незрілих білих кров'яних тілець, відомих як лімфобласти.

Георгій Молозін


З 7 травня Георгій лікується від раку крові. Проведена перша хіміотерапія, попереду тривалий курс лікування. Хлопчикові потрібні донори тромбоцитів з 3+ групою крові. Здавати тромбоцити для Георгія потрібно у відділенні трансфузіології КНП Одеська обласна дитяча клінічна лікарня ООР (вул. Академіка Воробйова, 3)

"На даний момент ні один з тих донорів, що проходили обстеження, не підійшли як донори тромбоцитів для Георгія. На період лікування необхідно мати 2-3 постійних донори. Наразі не маємо жодного", - розповіла мама хлопчика Юлія.

Зібров Владислав Сергійович Лімфома Беркітта. Відноситься до числа так званих неходжкінських лімфом. Вона виходить з...

Geplaatst door Здай Кров Врятуй Життя #ЗдайКров op Dinsdag 26 mei 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Львові "втомився" міст, Садовий ризикує потрапити в "списку друзів" Кличко: кадри скандалу

Як повідомляє портал Знай.uа Під Львовом у школі впав дах, є жертви: трагедія прогриміла на всю Галичину

Знай.uа писав, що Адміністрацію Мальського у Львові спіткала біда, "мало не на голову": кадри за крок від катастрофи