Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під час ремонту однієї з музичних шкіл Львівщини обвалився дах.

На Львівщині загинув 44-річний чоловік, що виконував ремонтні роботи у одній із музичних шкіл. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Буське відділення поліції повідомили про обвал даху під час ремонту. Слідчо-оперативна група, що працювала на місці події, встановила, що під час ремонтних робіт на другому поверсі стався обвал частини перекриття, внаслідок чого загинув робітник, 44-річний мешканець Золочівського району.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Тепер винуватцю трагедії загрожує до семи років позбавлення волі без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до двох років або без такого.

У поліції наразі проводять досудове розслідування.

Нагадаємо, що трагічна загибель на шахті змінила плани жителів міста під Дніпром

Як повідомляв портал Знай.ua, в Києві обвалився бетон з конструкцій Пішохідного мосту

Також Знай.ua писав про те, що в одному з нічних клубів Південної Кореї обрушився внутрішній балкон. Трагедія сталася у місті Кванджу.