У Львові жінці з високим тиском не могли викликати швидку допомогу.

Про це написала львів'янка Леся Кінаш у фейсбук.

Так, львів'янка розповіла, що нещодавно її знайомій стало погано, і через це вони викликали швидку допомогу. У жінки був високий тиск 170/100, і вона потребувала негайної допомоги. У диспетчерські "швидкої" сказали що наразі вільних бригад немає і можливо пізніше хтось приїде.

Швидка допомога, фото: Інформатор
Швидка допомога, фото: Інформатор


" Мене це обурило, я зателефонувала на гарячу лінію Львова 1580, на що мені відповіли, що швидка допомога підпорядкована області й то нічого що виклик є на Львівську адресу. Дзвоню в область на 112, там пояснивши вдруге ситуацію, а людині погано, жінка немає простудних вірусних симптомів, тільки високий тиск, мене перемкнули на пункт виклику швидкої, знову пояснюю ситуацію і прошу щоб медики приїхали, мене перемикають на лікаря консультанта", - пише жінка.

Лікар консультант задав жінці кілька питань та запитав що приймає пацієнтка від тиску. Та заявив що він фіксує виклик. Поки жінка домагалася приїзду швидкої допомоги пройшло кілька годин, але так ніхто й не приїхав. На щастя жінці стало легше, наразі її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Скріншот

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни поскаржилися на прострілене вікно, а копі списали все на птахів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай повідомляв, що у Львівській області продовжили карантин до 1 червня.

Нещодавно Знай передавав, що директор львівської школи східних єдиноборств назбирав 77 тисяч гривень на ремонт.