У Львові в мікрорайоні Санта Барбара завівся грабіжник. І злодій "спеціалізується" на солодких крадіжках, а саме невідомий краде в місцевому магазині цукерки і тільки дорогі, на зразок "Рафаелло" і "Ферреро".

Про цього злодюжку-ласуна стало відомо від Марти Верблянскої, яка в групі "Варта-1" у Facebook виставила пост в якому розповіла про даного персонажа.

"Розшукується злодій.Краде дорогі цукерки ( ферреро, рафаелло), кому відома хоч якась інформація про дану особу, прошу заявити в поліцію!!! Не знаю, хто буде наступною жертвою крадіжки.Поводиться вкрай дивно. Спочатку може задобрюватися ",- написано в повідомленні.

Дівчина до посту так само прикріпила фото чоловіка, на жаль, у неї є його фото тільки в масці.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я його тоже шукаю", "Хай їсть дитина на здоров'я ,не шкодуйте", " Уявіть реакцію дівчат, які слідкують за вартою і яким завтра хлопець, в червоній футболці, з маскою принесе пудевко фереро роше))", "Позор ...хто його знає передайте , що існує чарівне слово " робота" , щоб не красти , а цивілізовано купляти", "«РОШЕН» принципово не бере😁😁😁, справжній патріот😁😁😁", "А де видно що він краде."," краде ? чи жере в магазині?", " Та в кожному"Ашані"таких "рецедевістів" можна як редиску пучками "пакувати"...", " Охорона куда дивиться?Це їхня робота нехай ловлять.", " Якийсь закоханий злодій", "Дамський угоднік😄",- коментували користувачі соцмережі.

УВАГА!! РОЗШУКУЄТЬСЯ ЗЛОДІЙ. КРАДЕ ДОРОГІ ЦУКЕРКИ(ФЕРЕРРО, РАФАЕЛО) КОМУ ВІДОМА ХОЧ ЯКАСЬ ІНФОРМАЦІЯ ПРО ДАНУ ОСОБУ,...

Geplaatst door Марта Верблянська op Maandag 1 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві грабіжник-віртуоз влаштував "фестиваль" злочинів, - "Крав один за одним велосипеди, телефони і гаманці"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Нічого святого! Зловмисники вдерлися до церкви на батьківщині Зеленського і винесли найцінніше

Також «Знай.uа» писав, що У Львові дві продавчині скрутили зухвалого грабіжника в бублик, не чекаючи копів - з такими жінками нічого не страшно