21-річна львів’янка створює дизайнерські речі зі стареньких гаджетів. Незвичний одяг цієї дизайнерки оцінили у американському Vogue, про це пише ШоТам.

Ганна Зарума мріє не про новенький айфон, а про твій мобільник з 9-го класу.

“Даю нове життя уживаним речам, про які всі забули”, – розповідає Ганна Зарума.

Сережки зі шматків материнської плати або сумочка з телефону.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У 21 рік дівчина створює мистецтво, що не вимагає фінансових вкладень. Почала створювати незвичні речі ще рік тому. Поступово її роботи стали цікавити все більше людей, а потім і сам Vogue.

“Немає необхідності мати гроші, щоб займатися мистецтвом”, – вважає Ганна Зарума.

Нагадаємо, дружина генерального директора компанії SpaceX, всесвітньо відомого підприємця Ілона Маска і воістину космічна співачка Граймс (Клер Буше) заявила про продаж власної душі. Так, зовсім нещодавно у Клер відкрилися дві онлайн-виставки у галереях сучасного мистецтва Gallery Platform LA і Maccarone в Лос-Анджелесі. Дівчина представила свої роботи: арти, гравюри, малюнки, світлини, а також відео для медитацій.

Однак, самим унікальним предметом на виставці став контракт під назвою "Selling Out" на продаж частини душі Граймс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ніколи не викидайте битий посуд - як дати нове життя старим сервізам і зламаним кружкам

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ілон Маск і Джей Лено прокотилися на Tesla Cybertruck в випробувальному тунелі для HyperLoop

Також «Знай.uа» писав, що Як це вимовити? Ілон Маск і Граймс пояснили дивне ім'я новонародженого малюка