У Львові помітили нахабного крадія велосипедів.

Про це написав львів'янин Oleg Babjak у спільноті "Варта-1".

Так, у Львові на вулиці Малоголосківській помітили нахабного крадія. Камери відеоспостереження зафіксували, що чоловік зайшов до будинку та викрав два велосипеди.

Фото Oleg Babjak


"Можливо хтось впізнає, вскриває під‘їзди, краде велосипеди, 26.05 викрав 2 велосипеди з будинку по вул. Малоголосківській, буду вдячний за будь-яку інформацію по даній особі", - написав львів'янин.

Наразі місцеві жителі повідомили про крадія до поліції та передали всі відеоматеріали. Зараз правоохоронці займаються пошуками злочинця.

Нагадаємо, раніше під Тернополем у пенсіонерки вкрали всі заощадження.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі банкір вкрала клієнтів і пішла в загул.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Житомирщині правоохоронці розшукують чоловіка, який вирішив підзаробити і влаштував справжній погром на одному з кладовищ.

Також "Знай.uа" писав, що киянка звинуватила таксиста в побитті, але українці не співчувають.