У Львові хірурги витягнули з гайморової пазухи 17-річної дівчини частину пломби зуба. Через сторонній предмет дівчина рік страждала від головного болю.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, у вівторок, 26 травня, у львівській обласній дитячій лікарні ОХМАТДИТ дитячі отоларингологи прооперували 17-річну дівчину з Новояворівська. Лікарі з'ясували, що під час пломбування верхнього зуба у гайморову пазуху потрапила частина пломбувального матеріалу. Дівчина понад рік не знала про це та страждала від головного болю.

фото ОХМАТДИТу


"Пломбувальний матеріал в пазусі у дітей трапляється дуже рідко. Складність операції полягала в тому, що сторонній предмет усували через природнє устя гайморової пазухи, яке для того, щоб витягнути сторонній предмет, довелося зсередини порожнини носа розширювати", – каже Федір Юрочко.

Загалом операція тривала одну годину. Дівчину оперували завідувач відділення дитячої отоларингології Федір Юрочко, отоларинголог Дзвінка Копанська і анестезіолог Віра Приймакова.

На наступний день дівчину вже виписали з лікарні. Наразі дівчина почуває себе добре, і є надія, що вона надовго забуде про головний біль.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що в Івано-Франківській області автомобіль влетів під підйомний кран.

Знай.uа повідомляв, що Франківщина згадує героя і захисника, який загинув 2 роки тому на Донбасі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нещодавно Знай.uа передавав, що ґвалтівника дівчинки з Калуша посадять на 10 років.