На Львівщині 2-річний малюк наївся отрути, дитину врятувало справжнє диво.

Так, стало відомо, що на Львівщині у селі Зимна Вода хлопчик скуштував, який на смак мідний купорос, який використовують для обробки рослин. Батьки здогадалися про це з кольору губ сина і забили тривогу, передає "Zaxid.net ".

Після цього батьки терміново почали везти дитину до лікарні, проте по дорогі застрягли у заторі. Мати у відчаю, вернулася за допомогою до патрульних, щоб ті супроводили їх до лікарні. Поліцейські організували постраждалому супровід, і за 12 хвилин вони подолали майже 20 кілометрів через тягнучки.

Скірншот


Дитину у важкому стані відразу госпіталізували у реанімаційне відділення. Хлопчику промили стравохід, шлунок, надали іншу необхідну медичну допомогу.

Хлопчика вже перевели з реанімацію до педіатричного відділення. Наразі, за словами медиків стан хлопчика задовільний, аналізи всі у нормі й через декілька днів дитину випишуть додому.

За 12 хвилин майже 20 кілометрів – патрульні супроводили дитину до лікарні

"Дитина наїлася хімії і у важкому стані, прошу допомоги!" — патрульні негайно відреагували Напередодні близько 18-ї години до патрульних на пості біля населеного пункту Зимна Вода звернулася жінка і повідомила, що її син віком 2 роки і 3 місяці наївся хімічних речовин і перебуває у важкому стані. Вона попросила супроводити їх до медзакладу на вулиці Пилипа Орлика. Командир взводу 2 батальйону, старший лейтенант поліції Андрій Качмар та його напарник, інспектор, лейтенант поліції Михайло Ільницький негайно почали супровід. За 12 хвилин вони подолали майже 20 кілометрів через тягнучки. Ми вдячні водіям, які за першої можливості поступалися дорогою. Натомість, вкотре наголошуємо пішоходам про неприпустимість виходу на проїжджу частину при наближенні спецтранспорту з увімкненими сигналами червоного та синього кольорів та сиреною. Пам'ятайте, що в такі миті чиєсь життя чи здоров'я під загрозою. Дитину одразу госпіталізували до реанімації. Ми бажаємо хлопцеві швидкого одужання! Дякуємо, патрульним за службу! #ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #lvivpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Maandag 25 mei 2020

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Львові хірурги "воскресили" мозок наполовину живий пацієнтці.

Як повідомляв портал "Знай.uа" поліцейські Львова врятували життя тяжко хворої дитини.

Також Знай.uа" писав, що під Тернополем жінка звинуватила медиків у смерті чоловіка.