У Львові лікарі успішно провели надскладну операцію на мозку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Варта -1".

До львівських лікарів поступила 50-річна жінка у тяжкому стані. Нейрохірурги Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги провели надскладну операцію на головному мозку, завдяки чому жінка змогла одужати і вже готується до виписки.

Львівські лікарі провели надскладну операцію


Медики розповіли, що у львів'янки була внутрішньошлуночкова пухлина та гідроцефалія у глибинних структурах головного мозку. Лікарі зазначають, що це вперше була проведена операція такого рівня складності, вона потребувала майстерності в напрямі нейрохірургії.

" 50-річна львів’янка поступила до нас хоч і при свідомості, проте у стані, коли неконтактна із зовнішнім світом. Провівши низку обстежень, команда нейрохірургів у складі Андрія Токарського, Остапа Федорка та Ярослава Діжака діагностувала новоутвір та надлишкове накопичення рідини у шлуночковій системі мозку”, — повідомили у Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Львівські лікарі провели надскладну операцію


Операція із застосуванням ендоскопа тривала всього годину. Лікарі зазначають, що вже за кілька годин жінка почувала себе краще, і вже через три дні після операції готова повертатися додому.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Тернополі мама важко хворої дівчинки просить про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.иа" в Дніпрі мати покинула дитину з дірою в серці.

Також Знай.иа" писав, що жінка перемогла важку хворобу і поділилася досвідом.