Вчора, 26 травня, у Львові від коронавірусу пoмеpла лікар-анестезіолог Федоришин Ірина Михайлівна. Жінці було 64 роки, з яких у медицині вона працювала понад 37 років.

Про це повідомили на Фейсбук сторінці "Львівська обласна клінічна лікарня".

"Дуже сумна новина... гірко, прикро, болить...
COVID-19 - ворог, який забирає життя. Сьогодні не стало нашої колеги, лікаря- анестезіолога Федоришин Ірини Михайлівни. У ЛОКЛ працювала понад 37 років. Ій було 64",- написали у повідомленні.

Як стало відомо з повідомлення, то з початку травня лікарка перебувала на лікуванні у Львівській обласній інфекційній лікарні, згодом іі стан погіршився і її перевели в реанімаційне відділення і підключили до апарату ШВЛ. Але, нажаль, врятувати медика не вдалося, хвороба виявилася сильнішою.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Вона рятувала людські життя багато років поспіль, іі врятувати не вдалося, попри усі зусилля...
Ми сумуємо...
Співчуваємо рідним, друзям, колегам, тим, з ким багато років поспіль працювала в реанімаційних залах та операційних, тим, хто знав і хто любив, усій медичній спільноті ЛОКЛ.
Вічна пам’ять...",- з сумом написали у спільноті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Послаблення карантину - медики попередили про найголовніші ризики для українців

Як повідомляє портал «Знай.uа» Коронавірус повертається — в Китаї почалась друга хвиля cоvid-19

Також «Знай.uа» писав, що Тестування на covid-19, хто може безкоштовно перевірити наявність хвороби