З ослабленням карантину жителі віддалених районів Львова вже більше тижня змушені мало не годинами чекати своєї черги на громадський транспорт, ну або другий варіант - ходити з десяток кілометрів на роботу і назад.

До того ж, як стало відомо, то в автопарку міста простоюють майже 70 великогабаритних автобусів, водіям яких просто не вигідно фінансово виїжджати на маршрути.

Про це передає "ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ" на своїй сторінці в Фейсбук.

"Мешканці віддалений районів Львова вже понад тиждень вимушені годинами очікувати у черзі на автобус, або ж іти пішки з десяток кілометрів . Натомість, в автопарку простоюють майже 70 великогабаритних автобусів, водіям яких просто фінансово не вигідно виїзджати на маршрути.
⁉️Скільки ще триватиме ця карантинна транспортна криза? ",- обурюються в повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Автобуси простоюють, а львів'яни ходять пішки. Чому так?

🚌Мешканці віддалений районів Львова вже понад тиждень вимушені ❗️годинами очікувати у черзі на автобус, або ж іти пішки з десяток кілометрів . Натомість, в автопарку простоюють майже 70 великогабаритних автобусів, водіям яких просто фінансово не вигідно виїзджати на маршрути. ⁉️Скільки ще триватиме ця карантинна транспортна криза?

Geplaatst door ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ op Maandag 25 mei 2020

Нагадаємо, це вже не вперше соцмережі діляться своєю "хворою" транспортною темою. Наприклад, не так давно у Львові утворилася величезна черга з людей, які чекали хоч якийсь транспорт. Фотодоказ цього абсурду виклали користувачі мережі у групі "Варта-1" в Фейсбук.

"Як-то так...тобто Рясне-1 без варіантів...",-написали в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові водій тролейбуса з поліцейськими запустили лапи в гаманець пенсіонерці, закінчилося погано - "в кроці від інсульту"

Як повідомляє портал «Знай.іа» В Дніпрі маршрутки тріщать по швах від потоку пасажирів - у Філатова зважилися на несподіване ноу-хау

«Знай.іа» писав, що Битком набиті автобуси і ніякого "шахового порядку" - маршрутників підловили на грубих порушеннях