У Львівській області літній чоловік викинув посеред поля, попередньо, свого пса і швидко змився з місця події. Очевидці встигли зняти втечу чоловіка на камеру і опублікували на сторінці групи "Бруськ онлайн" Facebook.

Повідомляється, що водій червоної Lada Калина з номером ВС4887АР зупинився біля поля і просто викинув з автомобіля, ймовірно, свого собаку і втік. Очевидці події спробували наздогнати чоловіка, проте дідусь вичавив педаль газу, розігнавшись до 130 км/год, тому за ним вирішили не слідувати заради безпеки на дорозі.

У Львівській області чоловік викинув собаку посеред поля і змився / скріншот

Навіщо і чому саме таким способом він позбувся пса – невідомо. Свідки події попросили надати по можливості інформацію про місце проживання чоловіка, щоб повернути тварину додому.

Л- людяність... Сьогодні водій червоної Лади Калина #BC4887AP ,чоловік поважного віку просто викинув, мабуть,власного собаку у поле. І втік... Намагалися цього "поважного пана" догнати та запитати, але дідусь тиснув на педаль 130км/год і вирішили не наражати на небезпеку ні себе, ні його... Будемо вдячні за Вашу інформацію про місце проживання "пана", щоб повернути собаку додому. Анонімність гарантуємо.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Буськ онлайн op Zaterdag 23 mei 2020

Варто нагадати, що раніше у Волинській області затримали шкуродера, який скинув свого кота з третього поверху, зняв на відео і опублікував в соціальних мережах. Зоозахисники, як тільки побачили запис, відразу ж розшукали кота і відправили його у ветеринарну клініку. Фахівці повідомили, що тварина не постраждала, проте була дуже налякана. Волонтери назвали кота Марсиком і шукають йому нову домівку.

Geplaatst door Дзидз Віка op Maandag 18 mei 2020

У той же час гицель був знайдений. Ним виявився житель міста Ківерці Володимир Комариця. Пізніше у Facebook з'явилося відео, на якому чоловік публічно вибачається за знущання.

Захист слабких - справа сильних! Воїни ГШР спрацювали оперативно: садиста із посвідкою УБД доправлено в потрібний заклад, кота врятовано ( у Віки Дзидз вдома), виховна робота проведена! Всім небайдужим дякую, лише разом ми сила!

Geplaatst door Олена Звєрєва op Maandag 18 mei 2020

Нагадаємо, учні шостого класу місцевої школи закопали живцем, а потім викопали і забили до смерті палицями та камінням чотирьох цуценят.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дарницькому районі Києва виявили 10 собак без ознак життя.

Також портал Знай.иа писав, що у Львівській області 850 елітних овець стали заручниками, в результаті рейдерського захоплення з боку керівництва ферми "Меринос-Захід".