У суботу, 23 травня, стало відомо про те, що у Львові попрощалися з захисником Луганського аеропорту, Сергієм Тимощуком. Про це розповіли у прес-службі ЛМР.

Таким чином, повідомляється, що прощання відбулося у військової частини А0284, в якій служив боєць. Поховати його повинні в місті Славута, що на Хмельниччині, звідки він родом.

У Львові попрощалися з бійцем ВСУ, фото: Варта1

Вісімнадцятирічний десантник служив у Львівській військової частини, і загинув 31 серпня 2014 року в битві за Луганський аеропорт. Його останки вдалося встановити за допомогою системи ДНК-ідентифікації. І от, через шість років він зміг повернутися додому, і все це час його вважали безвісти зниклим.

У Львові попрощалися з бійцем ВСУ, фото: Варта1

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В кінці літа 2014 року, молодий хлопець десантник перестав виходити на зв'язок. І ось, 18 травня поточного року, в раді міста Славути розповіли про те, що з допомогою спеціальної системи вдалося встановити його особу..

Мер міста, Василь Сидор говорить про те, що пошуки тривали досить тривалий час, і сім'я загиблого до останнього не вірила в те, що відбувається. Коли, повторний тест ДНК показав, що це все-таки він, було домовлено, що після другого етапу карантину його привезуть на батьківщину і поховають.

Нагадаємо, українські герої зрівняли з землею вантажівка зі зброєю бойовиків, деталі спецоперації.

Як повідомляв портал Знай.иа, найманців Путіна приводять у повну бойову готовність на Донбасі, ватажок бойовиків Пушилин проговорився.

Також портал Знай.иа писав, що ВСУ під вибухами мін пішли на "таран" проти окупантів, армію Путіна не врятували навіть кулемети.