У Львові збираються витратити на обладнання душової в приміщенні міськради понад 750 тисяч гривень. Про це стало відомо з матеріалів публічного тендера, опублікованих в системі публічних закупівель «Проззоро».

Як зазначається, проведенням тендеру займалося комунальне підприємство «Ратуша-сервіс». Договір про обладнання душової кімнати в будівлі міської ратуші було укладено 12 травня цього року.

Виконавцем робіт стане приватна компанія ТОВ «БК ЕРА». Сума, яку збираються витратити на душову, становить 753 тисяч гривень. В обов’язки виконавця входить проведення поточного ремонту та облаштування душової кімнати.

Загалом у тендері брали участь п’ять компаній, і переможцем стала компанія із найдорожчою пропозицією. В мерії стверджують, що у інших учасників були негаразди із документацією.

За словами в.о. директора ЛКП «Ратуша-сервіс» Ірини Тихоліз, душову облаштують на першому поверсі приміщення ратуші. Користуватися нею зможуть лише працівники міськради. Щоб потрапити до душової, отримуватимуть картки-перепустки. Душова ділитиметься на дві частини з окремими входами – для жінок і для чоловіків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа