У Львові на зупинці громадського транспорту полулежит чоловік, якому стало погано. Інформацію про інцидент повідомили в співтоваристві Варта-1. Також користувачі прикріпили фото чоловіка.

Як з'ясувалося, людині стало погано на зупинці біля Іскри поряд з Торговим центром. Судячи з фото людина бродяжить і рідко буває вдома. На ньому одягнені відразу два піджака, сорочка, світлі штани, заправлені у великі чорні черевики, на голові чорна в'язана шапка. На обличчі сива борода. Судячи з усього, і волосся таке ж сиве. Поруч з ним стоїть білий пакет. Чоловік привалился до скла зупинки.

У Львові чоловікові стало погано на зупинці

Користувачі під постом поспівчували чоловікові і відзначили, що треба більш уважно ставитися до таких людей, так як невідомо, що буде з тими, хто живе звичним життям.

Крім того, в коментарях з'явилося повідомлення, що швидка приїхала і чоловік був ще живий, коли лікарі почали надавати йому допомогу. Також у коментарях автор посту зазначила, що сподівається на те, що літньої людини дізнаються родичі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

у Львові в лікарні лежить чоловік, у якого розвинулася гангрена з-за діабету. Чоловік попросив допомоги, так як у нього всі гроші пішли на першу операцію і інтенсивну терапію, які дали позитивний результат і частину ноги лікарі врятували. Тепер же процес пішов далі.

Нагадаємо, Знай писав, що у львівській лікарні лежить чоловік з гангреною і просить про допомогу.

Знай повідомляв, що у львові чоловік вийшов з коми, в якій провів місяць.

Нещодавно Знай передавав, що мама 10-річного львів'янина з ДЦП попросила гроші у небайдужих співгромадян.