У Львові несподівано одужав чоловік, який знаходився у комі після ДТП. Місцеві медики давали львів'янину лише один шанс на мільйон, проте він ним таки скористався.

Про це йдеться у сюжеті 5 Каналу.

Після ДТП 33-річний мешканець Львівщини отримав тяжку черепно-мозкову травму. Через це чоловік впав у довготривалу кому. Медики не вірили, що він може одужати, й тому вже обговорювали з рідними пацієнта можливість трансплантації органів чоловіка після смерті. Але попри всі прогнози, він вижив.

Микола Нікульніков нині впевнено ходить, розмовляє та пробує допомагати дружині. Про тяжку травму нагадує лише шрам на голові.

“Нам казали, що надії нема. Що взагалі шансів на життя нема. Стан край тяжкий, критичний, медики казали, що шанс один до мільйона. Медики навіть нам уже запропонували підписати документи для трансплантації органів. Бо він був здоровий чоловік і ці органи можуть стати комусь у пригоді”, – розповідає жінка.

Скріншот з відео


Проте жінка відмовилася й чоловік почав стрімко одужувати. Наразі львів'янин передусім завдячує нейрохірургу Андрію Токарському, який єдиний, хто вірив, що Микола встане. Попереду у Миколи ще одна операція та довготривала реабілітація. Тим часом рідні чоловіка невтомно дякують медику за порятунок.

Відзначимо, що наприкінці лютого Микола потрапив в автомобільну аварію. Із закритою черепно-мозковою травмою його доправили до Львівської лікарні швидкої допомоги. Чоловік місяць пролежав у комі і дихав лише з апаратом штучної вентиляції легень.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі відмовилися удочерити штучно створену українку.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" підлітка застрелили під час спецоперації поліції.

Також Знай.uа" писав, що львівські медики врятували життя 8-річного хлопчика.