В одному з парків Львова заборонили їздити на велосипеді та кататися на роликах.

Про це пише газета “Експрес”.

Так, стало відомо, що у парку який розташований навпроти національного університету ім. І. Франка, з’явилися таблички, які забороняють їздити тут на велосипеді та роликах.


"Серйозно? У парку не можна на велосипеді? Такого не може бути. Жодні правила чи документи цього не заборонять. Напевне, це чийсь жарт. Це ж не приватний парк", - дивуються місцеві велосипедисти.

велосипедист, скріншот з відео
велосипедист, скріншот з відео


Заборонити їздити на велосипедах вирішили працівники ЛКП “Зелений Львів”. Вони зазначають, що зробили це тільки через те, що до них почали надходити численні скарги, що у парку небезпечно ходити через велику кількість двоколісних. Після цього комунальники зробили таблички, які забороняють їздити тут на велосипедах.

В ЛКП обіцяють в майбутньому розв’язати конфлікт пішоходів і власників двоколісних, облаштувавши у парку велодоріжки.

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляє портал Знай. uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа