У Львові в одній з багатоповерхівок з крану тече іржава вода.

Відповідне відео опублікував львів'янин Юрій Депко у фейсбук.

У Львові в одній з багатоповерхівок міста вже четвертий день з під крану тече руда вода. У такій воді неможливо митися, вже не кажуть про те щоб готувати з нею їжу чи пити.

Львів'янин показав, що набираючи у воду ванну, щоб помитися вода тече іржава, при цьому вона залишає брудні сліди на ванні.

Скріншот


"Українські реалії. Третій день водоканал продає таку воду. Гарно митися, всі будуть чисті, екологія на висоті", - так прокоментував своє відео Юрій Депко.

Також львів'янин зазначив, що у такій воді навіть посуд помити неможливо, адже він після цього стає весь рудий. Наразі цю ситуацію з водою у водоканалі ніяк не прокоментували.

"Чи буде продовжено карантин на львівщині???Буде! Підхід екологічний львівводоканалу!!!Четверта доба!Вода ідеальна для епідемії!!! Вулиці -Полуднева,Січева,Дубова.Дякуємо за турботу", - так підписав свій пост львів'янин.

Скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові з-під кранів тече "нафта" замість води - ні попити, ні помитися (оновлено)

Як повідомляє портал Знай.uа Киян просять спустити в каналізацію "зайві" гроші за комуналку

Також Знай.uа пишучи, що В Дніпрі холодну воду пустять за гарячими цінами - на скільки подорожчає комуналка