На Житомирщині трапилася страшна трагедія, у річці на очах у друзів і рідних потонули чоловік і дружина. У подружжя залишилася 13-річна донька.

Цьогоріч Ольга та Анатолій Янкові мали відзначити 15-річчя весілля, передає портал "Прикарпаття"

Рідні подружжя розповідають, що трагедія сталася в вихідні на річці біля села Нехворощ. 37-річна Ольга та 42-річний Анатолій разом із родичами й друзями відпочивали на березі. Чоловіки ловили рибу, а Оля і її знайомі вирішили переплисти річку на човні, але раптом він перевернувся.

На Житомирщині потонули чоловік і дружина


Всі крім Ольги швидко дісталися до берега. Жінка не вміла плавати, тому й відразу почала тонути, на допомогу дружині кинулися чоловік і її брат. На жаль, братові вдалося витягнути на берег уже бездиханне тіло жінки. Ніякі спроби реанімувати її не вдалися. У метушні відразу не помітили, що Анатолій не вийшов із води.

“Анатолій намагався її врятувати, але був в одязі, та ще холодна вода. Тільки вони удвох знають усі деталі того, що сталося”, – розповіла кума подружжя Тетяна Волшебна.

Друзі розповідають, що Ольга та Анатолій завжди були дуже близькі. Чоловік її привозив на роботу, і забирав. Вона його любила і весь час про нього говорила.

На Житомирщині потонули чоловік і дружина


Наразі їх донька залишилася з бабусею й дідусем. Ольга і Анатолій одружилися в 2005 році. Цього року в них мало бути 15-річчя спільного життя.

“Але не судилося. Тепер відзначать на небесах, бо вони повінчані. Олечка була хрещеною мамою моєї доньки. Пам’ятаю, як я запропонувала їй цю місію, вона розплакалася. Тримала мою малу на руках і щось щебетала їй. Вона дуже відповідально до цього ставилася і кращої хрещеної мами годі й шукати”, – згадує подруга Тетяна Волшебна.

Багато знайомих пари шоковані тим, що сталося, – як звичайна прогулянка могла обернутися такою жахливою трагедією.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Львів'янка поплатилася життям за любов до чистоти, навіть не думайте повторювати це будинку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Випав з вікна - впливовий бізнесмен покінчив з життям прямо в центрі столиці, що відомо

«Знай.uа» писав, що У Харкові відомий актор впав з 11 поверху і залишився живим, подробиці дива