У Львові під час сесії обласної ради депутат під час виступу нецензурно висловлювався.

Про це повідомляє портал "Діло".

Так, у вівторок, 19 травня, обласні обранці зібралися на чергову сесію. Все це дійство можна було дивитись по телебаченню або в онлайні.

Починалось все традиційно: помолились, вручили грамоти та пам'ятні адреси, розім’ялись під час традиційної розминки, внесли традиційно зміни до обласного бюджету. Найцікавіше вібувалося під час розминки, коли слово для виступу взяв свободівець Михайло Ковалів.

Скріншот


"Не минуло 9 років як я відсидів у тюрмі за "День победы" та червоний прапор і сьогодні депутат Самбірської міської ради від фракції БПП заявляє, що він скучив за "Советским Союзом". Я вимагаю просто від органів влади, від СБУ провести розслідування і позбавити таку людину права мати депутатство. Звертаюся до фракції БПП та до самбірчан, які є депутатами від фракції БПП. Бо тож є ганебне х**ло", - каже Михайло Ковалів, всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Після цього депутата попросили покинути трибуну та вимкнули йому мікрофон, аргументуючи тим що у стінах облдержадміністрації неприпустима лайка.

Нагадаємо, раніше День міста у Львові скасовується - Садовий зважився на відчайдушний крок-за карантину

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа Львів може залишитися на жорсткому карантині, Садовий все пояснив

Знай.uа писав, що Садовий записався "в друзі" до Саакашвілі, у Львові назріває цікавий "експеримент"