На засіданні постійної комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради депутати погодилися виділити з міського бюджету міста 800 тис грн на облаштування двох вигульних майданчиків для домашніх тварин та 1 млн грн – на будівництво муніципального центру кремації тварин.

Про це повідомив Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Один тренувально-вигульний майданчик для собак спорудять у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, а другий планують спорудити на вулиці Промисловій, навпроти ЛКП «Лев».

джерело: Львівська міська рада
джерело: Львівська міська рада

Також у Львові планують збудувати муніципальний центр кремації тварин.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"До карантину муніципальний центр кремації тварин пропонували спорудити на вул. Шевченка, 366 а, на ділянці, закріпленій за ЛКП «Лев». Зараз, у зв’язку з пандемією, це питання переглянули і вирішили, що доцільніше спорудити його на вул. Промисловій, на території ЛКП «Лев». У планах – щоб уже на початку осені він розпочав свою роботу. Вартість такого будівництва - 1 млн грн. При спорудженні на окремій «чистій» ділянці потреба у коштах була б 4 млн грн",- повідомив начальник управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Владислав Іванов.

Також з цим рішенням погодився член комісії фінансів та планування бюджету Валерій Веремчук: "Я погоджуюсь зі зміною адреси будівництва на вул. Промислову, адже питання будівництва на вул. Шевченка було дискусійним. Тому вважаю, що доцільніше і економніше робити це на вул. Промисловій".

Економність спорудження муніципального центру кремації тварин на вулиці Промисловій підтримав і депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк, який вважає, оскільки не треба буде будувати нове приміщення для кремації, то з-за цього сильно скорочується сума на його спорудження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий поставив хрест на крематорії у Львові незважаючи на переповнені міські кладовища

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ритуальні послуги стають "золотими": за оренду катафалку – десятки тисяч

Також «Знай.uа» писав, що Нью-Йоркські похоронні бюро "тріщать по швах" від потоку тіл померлих від коронавірусу - "Нам потрібна допомога"