На Львівщині розшукали 70-річного чоловіка, який зник понад два тижні тому та перебував у розшуку з 1 травня. Про це розповіли у прес-службі Патрульної поліції області.

Як зазначається, чоловіка помітили небайдужі громадяни на території дачного кооперативу в Шевченківському районі Львова.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили дідуся, який спав на землі на розстеленій ковдрі. Пояснити, хто він, звідки прийшов та чому опинився на території дач, чоловік не зміг. Поліцейські перевірили його особу за базою даних та встановили, що чоловіка вже давно розшукують родичі.

До дідуся викликали бригаду швидкої допомоги – лікарі оглянули його та повідомили, що госпіталізувати його не потрібно.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Про знайденого чоловіка повідомили родичам – за ним прибув син, який висловив свою вдячність патрульним, та забрав батька додому.

Поліцейські нагадують українцям, що у випадку виявлення людей похилого віку чи дітей без нагляду необхідно телефонувати до поліції.

Нагадаємо, під Києвом, у селі Личанка Києво-Святошинського району, розшукують неповнолітнього хлопця, який зник ще 9 травня.

Нагадаємо, раніше На Львівщині пропала юна блондинка з рюкзаком, родичі б'ють тривогу.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом пропала юна красуня з червоним волоссям, особливі прикмети і фото.