На Львівщині, в Яворові, 16 травня, у суботу, поліцейські зупинили на вулиці чоловіка, який видався їм підозрілим, і виявили у нього незвичайний вантаж. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції Львівської області.

Як повідомляється, чоловік мав при собі цілий мішок набоїв до вогнепальної зброї – більше двох сотень. 210 патронів калібру 5,45 міліметрів були вилучені, а їх власник, 33-річний раніше судимий житель Яворова – затриманий і доставлений у відділення місцевої поліції.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом знахідки, винному загрожує від трьох до семи років тюремного ув'язнення за незаконне зберігання зброї.

«Крадіжка року? Не здивуюся, якщо він це знайшов», - зазначають у коментарях до повідомлення поліції українці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше, по Львову розгулював п'яний бездомний з рушницею, - "Коли ти кілер, але немає замовлень через карантин".

У чоловіка був чек на зброю, з'ясувалося пізніше.

Як повідомляє портал Знай.uа, розлючений натовп оточила будинок президента - "Зеленський злив!"

Також Знай.uа писав, що “Якщо нас не чують, нас побачать”, - кияни прокололи небо тисячами променів світла