На Львівщині, у селищі Явора Турківського району, дев’ятирічний хлопчик став жертвою нападу отруйної змії. Про це розповіли у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної держадміністрації.

Зазначається, що змія вкусила хлопчика за кисть правої руки поблизу його будинку, на подвір’ї, близько 17:00. Батьки терміново викликали швидку допомогу, дитину госпіталізували до Турківської центральної районної лікарні.

На Сколівщині із укусом отруйної змії госпіталізували дорослого чоловіка, якого тварина схопила за ліву руку. Наразі потерпілий перебуває у стані середньої важкості, зазначають лікарі медзакладу.

Додамо, що через аномально теплу зиму більшість змій цього року пережили холодний період року та активізувалися із настанням весни. Тож українців просять уважніше дивитися під ноги, не гуляти у високій траві та в жодному разі не намагатися зловити змію при зустрічі.

Нагадаємо, селян під Львовом тероризує зграя скажених тварин, полюють на дітей.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром помітили особливо небезпечних хижаків, що про них відомо.

Крім того, весна пандемії не боїться: Венеція зворушливо зустріла найпрекрасніших жителів, дельфіни і лебеді захопили канали Венеції.

Додамо, що у Львові 9 травня діти гралися в дворі будинку, розташованого за адресою Коновальця, 85, та виявили гадюку.