У Львівський області розшукували неповнолітніх хлопців, які втекли з дому. Про це стало відомо з повідомлення на сторінці у соцмережі Facebook очільника громадської організації «Варта 1» Ігоря Зінкевича.

Зазначається, що розшуком хлопців займався Сихівський відділок поліції. Востаннє братів бачили опівдні 15 травня. Вони втекли з дому, де жили з батьками, на вулиці Червоної калини.

Прикмети 13-річного Поцюрка Володимира Володимировича – на зріст 170 сантиметрів, худорлявої статури, із темно-каштановим волоссям. На момент зникнення був одягнутий у куртку синього кольору, спортивний костюм чорного кольору із жовтою вставкою. На ногах - чорні мокасини. З особливих прикмет: шрам між бровами.

Прикмети 15-річного Поцюрка Кирила Володимировича – на зріст 155 сантиметрів, має близько 65 кілограмів ваги, світло-русявий, із сірими очима. Особлива прикмета – горизонтальний шрам на щоці довжиною півтора сантиметра.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Пізніше з’явилася інформація, що дітей пізно ввечері виявили на зупинці громадського транспорту в Сокільниках.

«Потрібно втручання відповідних служб. Хлопці часто втікають. Так і до біди не далеко», «Де соціальні служби? Можливо, потрібна психологічна підтримка дітям і батькам!», «Ще й в обох шрами на обличчі», «Перший раз ми захищали батьків! Але тепер багато нових фактів взнали! Не все так просто!», - зазначають у коментарях місцеві мешканці.

Нагадаємо, ″Мінливості долі″: Тодуров прооперував актора, що зіграв його тезку - сепаратиста у стрічці Уляни Супрун.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кардіохірург: не треба боятися бути донором після смерті.

Також Знай.ua писав, що українські кардіохірурги вразили Європу.