У Львові починають ослаблювати карантинні заходи. Відтак, з 15 травня у місті Лева дозволили працювати магазинам взуття та одягу.

Про це повідомляє ТСН.

Так, у Львові дозволили роботу магазинів одягу та взуття, але за умови якщо вони мають вихід на вулицю. Таким магазинам як і всім іншим потрібно дотримуватися усіх санітарних норм. А саме тримати дистанцію, контролювати кількість покупців у торговому залі, дезінфікувати приміщення та використовувати індивідуальні засоби захисту.

магазин одягу, скріншот із відео
магазин одягу, скріншот із відео


А от магазини у торгових центрах міста поки що не працюють. За рішенням мерії Львову, їх відкриють лише з 18 травня.

Варто відзначити, що станом на п'ятницю, 15 квітня у Львівській області — 942 випадки захворювання на коронавірус. Загалом в Україні вже 17330 лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

Нагадаємо, карантин ослабили, але штрафи залишили - за що доведеться платити.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, тестування на covid-19, хто може безкоштовно перевірити наявність хвороби.

Також Знай. ua писав, що в Україні за добу 375 нових хворих коронавірусом, 17 померли.