У Львові шукають донорів для прямого переливання крові 17-річному хлопцеві. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що потрібна перша група крові із негативним резус-фактором.

«Молодий хлопець, 17 років - страшний діагноз. Неочікувано, раптово - як грім серед ясного неба... Терміново необхідно зробити переливання крові!», - пишуть в повідомленні, розміщеному на сторінці спільноти.

«Друзі! Рак - це завжди страшно. А в 17 років - і поготів. Тому давайте не залишимо на одинці з бідою цього чудового хлопця та його батьків2, - додають автори посту.

Наголошується, що лікарі встановили 17-річному Володимиру Стецюху жахливий діагноз - гострий лейкоз. Наразі хлопчику потрібна допомога – необхідні донори крові.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

«Для донорів: потрібні чоловіки, перша група, резус - негативний. Телефон для контакту: 097 98 46 089. Це терміново, якщо ви підходите - будь ласка, не зволікайте із дзвінком!», - благають у повідомленні.

Скрін: "Варта 1"
Скрін: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

«І, звісно, просимо про молитву!», - додають батьки хлопчика.

Нагадаємо, ″Мінливості долі″: Тодуров прооперував актора, що зіграв його тезку - сепаратиста у стрічці Уляни Супрун.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кардіохірург: не треба боятися бути донором після смерті.

Також Знай.ua писав, що українські кардіохірурги вразили Європу.