У Львові після карантину може зрости ціна за проїзд. Все через те, що на карантині діяли обмеження у транспорті через що був значно менший потік пасажирів.

Про це повідомляє інформаційний портал "Тvoemisto.tv".

Так, через діючі обмеження у транспорті доведеться переглядати вартість проїзду. Пасажиропотік зменшиться щонайменше у два рази і це вплине на виручку.

Маршрутка, фото  Знай.ua
Маршрутка, фото Знай.ua


"У транспорті в умовах епідемії залишаться обмеження щодо сидячих місць. Ми маємо розуміти, що це вже будуть інші розрахунки вартості перевезень. Прикро, коли кажуть, що хтось хоче додаткових грошей чи підняття тарифів. Водій, який виїжджає на маршрут, десь на такій межі ризику, як лікар. І це не той момент, коли можливо заробляти. Просто машини повинні їздити і виконувати соціальну функцію", – говорить керівник "АТП-14630" Ігор Самардак.

За словами Самардака вихід з кризи буде важким і потребуватиме значних капіталовкладень. Все через те, що зараз більшість автобусів не виконують маршрути, проте випустити всі рейси знову буде дуже дорого коштувати.

" Як приватний перевізник я не знаю, як своїми власними механізмами можна так забезпечити, щоби людина забирала квиток. Повірте, відокремити водія у кабіні, щоби він лише їхав по маршруту – це моя фантастична мрія. Не знаю, чи місто буде спроможне зробити це у найближчий час", – каже Ігор Самардак.

Раніше приватні перевізники порахували збитки і написали головам фракцій у міськраді звернення, в якому просять місто про певну компенсацію. Вони зазначили, що з моменту запровадження карантину підприємства несуть постійні збитки, оскільки обсяги виручки впали у 3-4 рази.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні запрацює громадський транспорт, міністр Криклій назвав точну дату

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львівські маршрутчики не дають медикам рятувати хворих, давлячи на газ

Також «Знай.ua» писав, що Львів'янин запропонував Садовому підзаробити на водіях, штраф можуть здерти з кожного