У Львові чоловік, що мешкає у будинку № 4, на вулиці Хвильового, виявив у своєму туалеті щура, який сидів в унітазі. Про це написав сам «щасливчик» Марк Мандзюк у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Він додав, що повідомив про огидну знахідку на “Гарячу лінію міста Львова”.

“Той момент, коли вже і не дуже хочеш у туалет. Яка служба займається відловом заблукалих щурів?”, — зазначає він у своєму пості, публікуючи фото тварини. Він додав, що квартира розташована на першому поверсі.

«Пару років тому був випадок, що щур укусив людину, яка у ночі сходила у туалет. У новинах було навіть, так що нічого дивного, вони живуть у трубах і лазять ними хоч на 10-й поверх», «Весь центр в щурах. Перепитайте, хто в центрі живе на першому поверсі, багато хто бачив це чудо, відкривши кришку унітазу. Я один раз санстанцію місяць чекала», - діляться власним досвідом львів’яни.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

«В нас на подвір’ї пішки ходять, розміром з кота... періодично ЖЕК травить... але зараз таке враження, що на ніщо інше, крім миття парадного, не вистачає рук (чи грошей, бажання)», «Цей високосний рік - Щура. Зайшов в гості на каву», «Щур прийшов у гості спитати, коли закінчується карантин, бо сумно йому на вулиці, а коти взагалі в шоці, що всі дома сидять, от результат», «Цей щур, мабуть, служив в морській піхоті», - сміються містяни.

Нагадаємо, у Харкові качка з сімейством паралізувала рух автомобілів, - і нехай весь світ зачекає.

Як повідомляв портал Знай.uа, зграя щурів атакувала лебедя в надії знайти їжу – паразити адаптуються під час карантину.

Також портал Знай.uа писав, що дніпряни зателефонували за допомогою відеочату в японський океанаріум.