Львівські працівники швидкої допомоги вийшли на пікет, щоб вияснити ситуацію щодо доплат під час карантину.

Відповідне відео з'явилося у спільноті "Варта-1" фейсбук.

Так, у п'ятницю, 8 травня львівські працівники швидкої медичної допомоги вийшли, щоб дізнатися щодо доплат за ризик під час карантину.

Скріншот із відео


"Лікарі контактують хворими. На жаль у більшості випадків звичайні бригади не захищені. Вони виїжджають, ризикують життям, але не отримують нічого. Ми вимагаємо щоб розглянули цю ситуацію, працівники екстерної швидкої допомоги вони всі ризикують, маса випадків, що люди просто не договорюють що вони були у контакті з хворими", - розповів львівський медик.

Так львівські медики вимагають щоб доплати отримували не тільки медики, які безпосередньо працюють з хворими на коронавірус, а всі працівники швидкої медичної допомоги.

Працівники Львівського Обласного Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф прийшли вияснити стосовно обіцяних доплат !

Geplaatst door Igor Finkanin op Vrijdag 8 mei 2020

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин в Україні найімовірніше продовжать і після 22 травня, заява прем'єра.

Як повідомляв портал Знай.uа, Шмигаль розповів, як запускатимуть громадський транспорт в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що у МОЗ опублікували нові правила після пом'якшення карантину 11 травня.