У Львові потребує допомоги небайдужих молодий хлопець, Владислав Білий. Про це повідомляють у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, хлопцеві встановили діагноз «злоякісна пухлина, саркома 4-ї стадії», пухлина почала різко прогресувати і вже вразила внутрішні органи. Матір хворого благає допомогти врятувати її сина від страшного захворювання.

Наразі хлопцеві потрібні донори для здачі тромбоцитів: лише чоловіки віком від 20 до 50 років, із другою групою крові та позитивним резус-фактором. Вага потенційного донора не має бути менше за 55 кілограмів. Він також має бути здоровим, не хворіти на вірусні та хронічні хвороби.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, Facebook

Матір хлопця додає, що донорів викликатимуть за потреби, адже тромбоцити живуть лише п’ять днів!

«Він хоче жити! Він сильний, і ми з вами його витягнемо! Це моє життя. Моя і моєї донечки опора!», - зазначає жінка, звертаючись до всіх, хто міг би допомогти у цій складній ситуації.

Нагадаємо, ″Мінливості долі″: Тодуров прооперував актора, що зіграв його тезку - сепаратиста у стрічці Уляни Супрун.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кардіохірург: не треба боятися бути донором після смерті.

Також Знай.ua писав, що українські кардіохірурги вразили Європу.