У Львівській області, у місті Стрий, 1 травня близько 15:30 в дорожньо-транспортну пригоду втрапив автомобіль, у якому перебувало п’ятеро осіб. Серед них – 10-річна дитина та вагітна жінка. Про це повідомляє очільник громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич на свої сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Об’їзна Стрия, ДТП ( біля заправки Окко ), п’ятеро потерпілих, в тому числі вагітна жінка - всі живі», - пише Зінкевич.

За інформацією правоохоронців, за кермом автомобіля марки ВАЗ-2105 перебував 47-річний мешканець Вінницької області. Він допустив зіткнення із запаркованою на узбіччі вантажівкою "ДАФ", якою кермував 54-річний житель міста Черкаси.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Vrijdag 1 mei 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: «Варта 1» у соцмережі Facebook
Фото: «Варта 1» у соцмережі Facebook

Фото: «Варта 1» у соцмережі Facebook
Фото: «Варта 1» у соцмережі Facebook

Внаслідок аварії постраждали водій ВАЗ та всі його пасажири - також мешканці Вінницької області, у віці 10,19, 26 та 38 років. Їх терміново госпіталізували, їхнім життям нічого не загрожує.

Водію, який скоїв аварію, загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Львівщину сколихнула моторошна ДТП, дорога перетворилася на пекло - мотоцикл згорів, водій загинув

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Києві Mercedes посадив на капот екстремалку, яка вирішила "прогулятися" дорогою на червоне світло

Також "Знай.uа" писав, що у Львові судитимуть мажора на Lexus, який збив на смерть жінку з маленьким янголятком