Львів'янин та його донька, які вже кілька років борються з тяжким недугом потребують допомоги.

Про це у соціальній мережі фейсбук написав Юрій Федечко.

У Львові чоловік та люблячий татусь вже п'ять років бореться з пухлиною мозку. Також допомоги потребує і його маленька донка, у якої діагностували спинальну м’язову атрофію. Родина вже давно витратила всі свої заощадження задля порятунку найдорожчих.

Жінка Романа Ольга щоденно шиє, вишиває, малює задля того щоб зібрати кошти для підтримки свого чоловіка з пухлиною мозку та донечки Софії, що має діагноз СМА.

Львів'яни потребують допомоги


"Сім’я має важку долю, проте не опускає рук і навіть намагається допомагати іншим. Але ситуація на теперішній час вимагає допомоги саме їм. Тата Романа очікує операція і тривалий час реабілітації. Доня Софія згідна з тим щоб відкласти свої мрії (стрибати, бігати, ходити, стати на ніжки) на пізніше задля того щоб батько був здоровий. Прошу Вас своїми невеличкими внесками доєднатися до допомоги цій благодатній сім’ї", - написав Юрій Федечко.

Допомогти родині можна переказавши кошти на картку 4149 4991 3684 6142 Матвіїшин Ольга.

Geplaatst door Юрій Федечко op Zondag 3 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Моз переплатив за протидію пандемії, скільки коштують біозахист і робочі костюми

Як повідомляє портал "Знай.ua" Харківські таксисти наділи на машини гігантські маски, жоден вірус не пролізе

Також Знай.ua писав, що Хоч в Епіцентр можна? Моз спробував утримати українців будинку - "Ще трохи"