На Закарпатті, у місті Хуст, рятувальникам довелося визволяти немовля із зачиненого автомобіля. Про це повідомили у ДСНС Закарпатської області.

Як зазначається, до рятувальників звернулася господарка автомобіля, припаркованого на вулиці Б. Бращайків. Вона повідомила, що двері її машини заклинило, а в салоні залишився її чотиримісячне немовля.

«Бійці ДСНС за допомогою спецзасобів та користуючись знаннями, котрі отримали під час проходження відповідних курсів у Польщі, швидко вибили вікно на задніх дверях транспортного засобу і дістали немовля з автомобіля», - розповіли у рятувальній службі.

У Хусті рятувальники деблокували двері транспортного засобу та дістали з нього чотиримісячну дитину

У Хусті #рятувальники деблокували двері🚗 транспортного засобу та дістали з нього чотиримісячну дитину👶 02 травня о 16:31 в оперативно-рятувальну службу м. Хуст звернулася місцева жителька і повідомила, що в її автомобілі, котрий було припарковано на вул. Б.Бращайків в райцентрі, заблокувалися двері і в салоні залишилося чотирьохмісячне немовля. На допомогу жінці було направлено вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Бійці ДСНС за допомого спецзасобів та користуючись знаннями, котрі отримали під час проходження відповідних курсів у Польщі, швидко вибили вікно на задніх дверях транспортного засобу і дістали немовля з автомобіля.

Geplaatst door Управління ДСНС України у Закарпатській області op Zaterdag 2 mei 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Залишати дітей самих в авто категорично не можна!», «Жінка могла і сама так зробити, розбити вікно, не треба і фахівців», «Не треба лишати дитину в салоні. Розуму в мамаші, хоч відбавляй», - обурюються у коментарях до посту українці.

«То аж в Польщі треба вчитися, щоб вікно розбити??? Дешевше було б злодіям подзвонити - вони б відкрили без жодних ушкоджень», - додають деякі коментатори.

Нагадаємо, раніше Львівщину сколихнула моторошна ДТП, дорога перетворилася на пекло - мотоцикл згорів, водій загинув

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Києві Mercedes посадив на капот екстремалку, яка вирішила "прогулятися" дорогою на червоне світло

Також "Знай.uа" писав, що у Львові судитимуть мажора на Lexus, який збив на смерть жінку з маленьким янголятком