У Львові судитимуть винуватця моторошної аварії, в якій загинули маленька дитина і жінка.

Про це інформує пресслужба Прокуратури Львівської області.

Так, стало відомо, що львівські прокурори скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, де обвинувачують водія елітного авто у смертельній ДТП жінки та дитини.

Ця трагедія сталася 4 січня 2020 року, у селі Банюнин, Кам’янка-Бузького району. Тоді на місці загинула 4-річна дитина, а 61-річна жінка, через тиждень, померла у лікарні.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube


Правоохоронці встановили, що водій Lexus GS 300 порушив правила дорожнього руху, через що і виникло ДТП. Відомо, що 28-річний чоловік виїхав на зустрічну смугу та врізався в автомобіль "Chevrolet Malibu". Внаслідок потужного зіткнення, 4-річна дитина, яка перебувала в "Chevrolet Malibu", загинула на місці події, а інша пасажирка, 61-річна жінка, через тиждень, померла у лікарні.

Правоохоронці кваліфікували цю справу за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель декількох осіб). Якщо вину чоловіка визнають то йому загрожує від 5 до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, в Німеччині посадили двох "зайцевих": ось який термін могли б отримати наші мажори.

Як повідомляв портал Знай.uа Легендарна балерина померла під колесами гонщика.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай.uа писав, що "колега" Зайцевої зробив страшне ДТП під Харковом: загинув автоблогер.