На Львівщині сталася страшна ДТП, зіткнувся легковик та мотоцикліст.

Про це повідомляє інформаційний портал "Рrykarpattya".

Так, стало відомо, що у Городоцькому районі поблизу села Родатичі зіткнулися автомобіль Volkswagen CC, за кермом якого знаходилась 21-річна мешканка Пустомитівського району, та мотоцикл Yamaha, під керуванням 27-річного мешканця Городоцького району.

Фото Національної поліції


На місце пригоди викликали наряд поліції та бригаду швидкої допомоги. Прибулим на місце ДТП медикам довелося лише констатувати смерть мотоцикліста, від отриманих травм він загинув на місці пригоди.

Фото Національної поліції


Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. За це водійці загрожує до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами. Наразі триває слідство.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Повідомлялося, що 18 квітня, на Львівщині водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і врізався в стіну будинку.

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті п'яний байкер "злетів" разом з мотоциклом і опинився під ножем хірурга - дрифт не вдався

Також "Знай.uа" писав, що Водій орендованого Ford Mustang розбив Rolls-Royce, причина ДТП вас здивує