У ніч на суботу, 2 травня, під’їздом одного із житлових будинків Львова прогулювалася незвичайна гостя - лисиця. Про це повідомляє місцевий мешканець Михайло Головчак, розміщаючи відповідне відео у соціальних мережах.

Автор зазначає, що тварина може бути хворою на сказ, та закликає відповідні служби міста оперативно відреагувати на повідомлення. Крім того, він нагадує мешканцям міста бути обережними у цьому районі міста.

"Природа під час карантину очистилась настільки…", «В Лондоні таким явищем нікого не здивуєш, а будинок хороший», «І що з того? Так близько серед нас, бо голодні. Все», «Цікаво, як вона туди потрапила - судячи з під’їзду, він точно закривається», - дивуються містяни у коментарях.

«Не дай Боже вам чи вашим рідним зустрітися з такий звіром, сказ - смертельна хвороба. А такі сюжети висвітлюють, щоб застерегти», «Це навряд чи лисиця, і головне питання - як вона потрапила всередину, на відео тварина йде від входу всередину, - значить, хтось її запустив, а цей момент обрізаний», - зазначають інші коментатори.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що на Прикарпатті знайшли сімох голодних покинутих малюків - "народила під хатою і зникла".

Як повідомляв портал Знай.ua, вночі 1 січня в Києві пролунали постріли. Масова бійка, яка переросла в криваву стрілянину, сталася на вулиці Великій Васильківській.

Також портал Знай.ua писав, що за 2019 рік Київ потрясли не мало вбивств, які розбурхали всю Україну.