На Львівщині вже з 1 червня планують розпочати туристичний сезон.

Про це повідомляє інформаційний портал "dyvys.info".

Через пандемію коронавірусу більшість українців цьогоріч будуть відпочивати у межах своєї каїни. Тому заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод поставив перед управлінням туризму завдання допомогти галузі вийти з кризи та підготуватися до можливого збільшення внутрішнього туристичного потоку.

вулиці Львова, скріншот з відео
вулиці Львова, скріншот з відео


"Ми вже розробляємо стратегію виходу з кризи туристичної галузі Львівщини. Маємо травень для того, щоб зробити все максимально можливе. Першого червня туристичний сезон має стартувати. Кожна криза – це шанс вирости, зробити досі неможливе, придумати щось нове. Сьогодні дуже важливо зосередитися на еко- та агротуризмі, оздоровчому напрямі відпочинку, а також мандрах для родин", – каже Юрій Холод.

Один із найважливіших напрямів діяльності ЛОДА у напрямі туризму – донесення пропозицій від галузі до урядовців. Так, за словами Холода вони ще у середині квітня звернулися до уряду з пропозицією надати спеціальні низьковідсоткові кредити для підприємців галузі туризму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, рятувати полуницю в Польщі — випустять сезонних працівників з України, незважаючи на карантин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Польщі запанікували без українських заробітчан, гарувати на полях за копійки тепер нікому.

Також Знай.uа писав, українцям на карантині запропонують роботу — від 6 до 8 тисяч.