У Львові лікарі рятують життя маленької дитини хворої на коронавірус. Про це повідомляє заступник головного лікаря медзакладу Ігор Берник.

За його словами, захворіла дитинка віком 1 рік 9 місяців. А з підозрою на на коронавірус лежать діти віком 11 та 16 років. Їхній стан – не важкий.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Також у лікарні лікуються восьмеро медиків. У відділенні інтенсивної терапії лежать п’ятеро хворих з підтвердженим Covid-19. До апаратів ШВЛ підключені двоє пацієнтів 87 та 71 років. Їхній стан критичний, з ускладненнями основного захворювання та низкою супутніх хронічних захворювань.

За останні кілька днів спостерігається збільшення кількості звернень до приймального покою обласної інфекційної лікарні, збільшення госпіталізацій та збільшення кількості пацієнтів з тяжким перебігом захворювання.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За вчора виписано з одужанням від CoVid-19 ще 9 пацієнтів, з них – 1 медпрацівник.
Всього з одужанням від CoVid-19 з лікарні виписано 46 чол.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні виготовили 200 тисяч тестів на коронавірус - хто отримає їх першими

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Чернівцях озвірілий піп обкашляв журналістів вірусом і відправив на карантин всю редакцію

Також «Знай.uа» писав, що Львів'яни масово наплювали на карантин, ні масок, ні совісті - "жере морозиво, підбухує"