Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу.Через це у Львові закрили практично всі заклади, крім заправок, продуктових магазинів і аптек.

Так, в мережі з'явилася інформація про те, що львів'яни порушують карантинні заходи. В маршрутці міста помітили чоловіка, який знаходиться в громадському транспорті без маски. Фотографію порушника карантину опублікував на своїй сторінці в Facebook Дмитро Беспалий.

"Львів. 29 маршрутка. Хтось жере морозиво і підбухує. Ще одне таке ж, позаду, влипло рилом без маски у вікно і спить. Не розумію, що вони зараз роблять в маршрутці. Карантин", - написав Дмитро.

В маршрутці Львова помітили чоловіка без маски (фото: facebook.com/DmitryBespaly)


Пізніше Дмитро Беспалий опублікував ще одне фото, вже з іншої маршрутки, де громадяни порушують карантин, перебуваючи в транспорті без маски.

В маршрутці Львова помітили чоловіка без маски (фото: facebook.com/DmitryBespaly)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, українці роблять фальшиві перепустки для автобусів і тролейбусів.

Як повідомляв портал Знай.uа , ринки після відкриття можуть закрити за одну мить, в Моз озвучили умови.

Також портал Знай.uа писав, випустять сезонних працівників з України, незважаючи на карантин.