Майже півмільйона львівських пенсіонерів вже незабаром почнуть отримувати вищі пенсії.

Про це повідомляє Головне управління Пенсійного фонду Львівської області.

Так, стало відомо, що на Львівщині з 1 травня провели індексацію пенсій. Тепер, деякі львівські пенсіонери почнуть отримувати вищі пенсії.

У Пенсійному фонді розповіли, що пенсії перерахували із застосуванням коефіцієнту збільшення середньої заробітної плати в Україні, з якої сплачено страхові внесок, та який вираховується у розмірі 1,11. Відповідно до цього перерахунок не може бути менше за 100 гривень.

пенсіонери в Україні, фото Pxhere
пенсіонери в Україні, фото Pxhere


Відтак, у Пенсійному фонді встановили, що у людей, які набули необхідного страхового стража ( 35 чоловіки та 30 жінки), пенсія не може бути меншою за 2100 гривень. Зазначимо, що перерахунок перевели автоматично, тож звертатися додатково не потрібно. Тепер на Львівщині вищі пенсії буде отримувати 591 тисяча пенсіонерів. В середньому пенсія зросла на 185 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, натовпи злих пенсіонерів оточили Ощадбанк і Укрпошту, з комуналкою грандіозний збій.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, у Києві натовп пенсіонерів ледь не рознесла Ощадбанк через "карантинної" тисячі.

Також Знай. ua писав, що кияни на карантині "обросли" мільйонними боргами за комуналку.