Одного разу, прийшовши додому, Леся виявила там незнайому жінку, яка допомагала Івану збирати речі. Леся просто заціпеніла: їй навіть в голову не приходило, що чоловік вже кілька років живе на дві сім’ї. Тепер Іван зважився змінити своє життя кардинально: Ірина була молодшою, привабливішою, ніж його дружина і завжди цікавилася його справами і настроєм. Лесі, яка прожила з чоловіком тридцять років, нічого не залишалося, як відпустити чоловіка.

В житті буває так, що незважаючи на довгі роки, прожиті разом, чоловік іде до іншої жінки, молодшої і красивішої. Це найстрашніше, що може бути для сім’ї. Але потім часто буває і так, що той же чоловік хоче повернутися. В такому випадку дружина або приймає чоловіка назад, якщо, звичайно, зможе його пробачити, або назавжди викреслює його із свого життя.

Леся і Іван прожили разом 30 років. Їхні відносини не можна було назвати ідеальним, навіть за стільки років подружжя так і не стало близькими людьми. Перший час дружина намагалася догодити чоловікові у всьому, але потім зрозуміла, що все сприймається як належне. Зрештою Леся плюнула на благовірного, які її не цінував, і переключилася на турботи про дітей і батьків похилого віку. І ось одного разу, прийшовши додому, вона виявила там незнайому жінку, яка допомагала Івану збирати речі.

Побачити, як твій чоловік збирає речі – випробування не з легких. Леся просто заціпеніла: їй навіть в голову не приходило, що чоловік вже 5 років живе на дві сім’ї. Тепер Іван зважився змінити своє життя кардинально: Ірина була молодшою, привабливішою, ніж його дружина і завжди цікавилася його справами і настроєм.

Однак проживши з нею всього місяць, Іван зрозумів, що хоче повернутися до дружини. З гучним скандалом він зібрав речі і поїхав. Леся дивилася на нього суворо, як на чужого, і впускати в квартиру не збиралася. За час відсутності чоловіка вона зрозуміла, що жити без нього навіть краще і спокійніше. Івану довелося піти ні з чим і залишитися ночувати у друга.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Через рік після цих подій подружжя розлучилося і як і раніше живуть в одній квартирі, але в різних кімнатах. У кухні тепер два холодильника, а час відвідування ванній розділено по годинах. Часом Леся шкодує, що не прийняла чоловіка назад, коли він просив – адже все одно залишилися жити разом і нікуди їм один від одного не дітися.

Розлучення, Press Online
Розлучення, Press Online

***

Оксана і Анатолій завжди жили душа в душу. Працювали вони в суміжних областях, тому подружжю завжди було, що обговорити. Однак дружина часто ревнувала чоловіка до молоденьких дівчат, з якими він любив фліртувати в відкриту. Як виявилося, причини для занепокоєння у Оксани дійсно були: одного разу Анатолій не повернувся з роботи. Коли дружина додзвонилася до благовірного, він заявив, що залишився в гостях у знайомої.

Оксана провела тиждень безсонних ночей, протягом яких стала роздумувати, що вона зробила не так і чи прийме назад чоловіка, якщо він повернеться. Після семи днів Анатолій відкрив двері квартири своїми ключами і впав на коліна перед дружиною з шикарним букетом квітів і вибаченнями. Не вагаючись, Оксана прийняла його, але попередила, що наступного разу змінить замки в дверях, і благовірному доведеться повертатися туди, звідки прийшов.

Подружжя домовилися не згадувати цей інцидент. А дружина щосили намагалася не ревнувати більше чоловіка і не підозрювати його ні в чому. Анатолію довелося змінити місце роботи. Як виявилося, в той день, коли він вперше не прийшов ночувати додому, чоловік залишився в гостях у симпатичною колеги по роботі. Незабаром сімейна пара переїхала в інше місто. Оксана дуже боялася, що одного разу Анатолій знову зайде в гості до давньої знайомої і вже залишиться там назавжди.

подружжя
подружжя

Коли чоловік і жінка ще молоді, і дружина залежить від чоловіка матеріально, та до того ж в родині є маленькі діти, після зради чоловіка пара сходиться легше. Але в зрілому віці часто ситуація кардинально змінюється. У 45-55 років жінки, як правило, твердо стоять на ногах у матеріальному і професійному плані. Якщо почуття до чоловіка зникли, та до того ж роками накопичувалося роздратування і нерозуміння, навряд чи дружина знову впустить чоловіка в своє життя. Часом жінки впевнені, що їм краще буде одним, ніж з чоловіком.

Пара, unsplash
Пара, unsplash

Впускати чи ні назад в своє життя чоловіка – залежить від ситуації в кожній конкретній сім’ї. Звичайно, багато жінок воліли б ніколи не опинятися перед таким складним вибором. Адже життя – складна річ, і ніколи не знаєш, яке рішення виявиться правильним.

Джерело: Українці Сьогодні

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Джеймс Бонд зі Сходу: історія легендарного шпигуна Елі Коена

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українка впіймала чоловіка і сестру "на гарячому" і ледь не позбулася найрідніших - зворушлива історія про довіру, яку легко втратити назавжди

Також «Знай.uа» писав, що "Шестеро дітей на порозі канючать зарплату" - українка вийшла заміж вдруге і покарала себе на все життя