Марія вийшла заміж вдруге. З її новим чоловіком вони стали жити у неї. Але була одна неприємність - в день зарплати її чоловіка Андрія на порозі її дому кожного разу з’являлася рідна сестра Андрія. Вона була матір’ю шести дітей і вже звикла, що брат віддавав їй усі свої гроші, а також кожного дня приходив допомагати по господарству. Та Марія мовчати не збиралася і сказала сестрі чоловіка, що тепер у них своя сім ’я і її чоловік не буде годувати і утримувати не своїх дітей. І попросила більше не турбувати її родину.Після цього сестра Андрія пішла іншим шляхом, а саме стала запрошувати брата до себе, звідки той повертався без копійчини. Але Марія була мудрою жінкою і вирішила поговорити з чоловіком.

Після свого першого невдалого шлюбу Марія довго не могла завести нові выдносини.Жінка боялася знову помилитися у виборі. Їй було вже 28 років коли вона познайомилась з Андрієм. Йому було 32 роки, раніше він одруженим не був, та й стосунків серйозних також не мав. З Марією Андрій теж довго вагався поки зробив їй пропозицію. А все тому, що жив він зі своєю сестрою і її великою родиною. Наталія, так звали сестру Андрія була багатодітною матір’ю. У сестри було шестеро дітей. І зупинятися на цьому вони з чоловіком, судячи з усього, не збиралися.

Спочатку Андрій іноді допомагав їм по господарству, а потім і взагалі жив в родині сестри на положенні безкоштовної робочої сили. Бавив племінників, працював по дому, допомагав її чоловіку і це маючи свою роботу. Всю зарплату віддавав також сестрі.

Сімейна сварка, Ілюстративне фото
Сімейна сварка, Ілюстративне фото

Коли ж Андрій одружився з Марією, вони переїхали жити до неї. Але сім’я сестри у спокої Андрія залишати і не думала. Адже після його одруження вони втратили його допомогу, як матеріальну, так і по господарству. Приходили до них в дні Андрієвої зарплати, з проханнями і претензіями, а потім і зі скандалами. Приводили племінників, щоб Андрій їх бавив у вихідні. Постійно вимагали щоб він купив дітям якісь подарунки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але Марія – це їм не Андрій, вона відразу розставила все по своїх місцях. Ніякі племінники у них жити не будуть, нікому Андрій віддавати нічого не буде, у нас своя сім’я, у вас – своя.

сімейна дипломатія
сімейна дипломатія

І що тут почалося. Сестра як з ланцюга зірвалася. Потім пішла іншим шляхом, стала часто запрошувати Андрія до них у гості. Він ходив, ясна річ, з грошима і подарунками. А як піде до сестри, так без копійчини й повертається. А якось взагалі повернувся без куртки, так як вона дуже сподобалась старшому племіннику.

Терпець Марії увірвався. Тоді вона поставила Андрія перед вибором – або він припиняє це піклування, або хай забирається знову у няньки. Андрій таки залишився зі своєю дружиною, але в день зарплати племінників не відігнати. Ось так і живуть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Я заборонила своєму батькові приходити на моє весілля" - жінка поділилася несамовитою історією зрадництва

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Могла бути моя могила" - хлопець зустрівся з рятівницею через 20 років, кадри розірвуть серце кожного

Також «Знай.uа» писав, що "Ми всі плакали", — медсестра організувала весілля для вмираючого від Covid-19 в останні години його життя