У вівторок, 28 квітня, підписано підозру громадянці у пособництві у зґвалтуванні, а також нанесенні тілесних ушкоджень дівчині-сироті. Про це повідомила головний прокурор Львівської області Ірина Діденко, на своїй сторінці у Facebook.

Прокуратура Львівської області готує клопотання про обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, що мова про резонансну подію, яка сталась у лютому 2020 в одному з барів міста Перемишляни де постраждала дівчинка Віра, сирота з Рогатинського району, Івано-Франківської області. У листопаді дівчина закінчила навчання в училищі та продовжила проживати у Перемишлянах, орендуючи житло, спільно з працівницею бару “Автостиль”.

Зі слів місцевих, у барі “Автостиль” дівчині ця працівниця бару на голову вилила майонез та повитирала їй голову ганчіркою, якою мила підлогу у барі. Власники бару звільнили працівницю, яка брала участь у знущанні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

А 18 березня, слідчі поліції Львівщини повідомили про підозру зловмиснику, причетному до зґвалтування 18-річної мешканки Івано-Франківської області, а згвалтував він цю ж дівчинку-сироту.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що, 17 лютого, близько 23.00 год., у приміщенні одного з кафе-барів зловмисник, 27-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив дії сексуального характеру щодо заявниці без її згоди.

затриманий, фото: Варта-1
затриманий, фото: Варта-1

“У Перемишлянське відділення поліції, 11 березня, із заявою про зґвалтування звернулася 18-річна мешканка Івано-Франківської області. Як повідомила заявниця, протиправні дії щодо неї були вчинені у лютому, в одному з закладів громадського харчування, розташованому в місті Перемишляни”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомили в поліції, підозрюваному загрожує позбавлення волі на термін від трьох до п’яти років.

побиття сироти, фото: Варта-1
побиття сироти, фото: Варта-1

побита сирота, фото: Варта-1
побита сирота, фото: Варта-1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Все життя був сиротою: історія неймовірного "возз'єднання" сколихнула всю Україну

Як повідомляє портал «Знай.uа» Побила, бо сирота: озвiрiла львiв'янка познущалася над студенткою, - нi бога, нi совiстi

Також «Знай.uа» писав, що Сиріт били і гвалтували: копи схопили покидька, який понівечив життя десятків дітей