Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Телеканал НТА зняв сюжет про побиття студентки донькою власниці квартири, у якої потерпіла орендувала житло. Інцедент стався у Львові, на вулиці Богдана Хмельницького, 179.

Як повідомлялося раніше, студентки знайшли нову квартиру ближче до свого навчального закладу і попередили власницю заздалегідь. В той день дівчата запросили до себе знайомих хлопців, аби ті допомогли з речами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Власниця приїхала без попередження, відкрила двері своїм ключем та почала закидати дівчатам, що ті влаштували з квартини притон та пошкодили двері шафи. Розлючена жінка зателефонувала своїй донці, і та, приїхавши на місце, одразу накинулась на Вікторію з кулаками. Вона штовхала і била ногами сироту, тягала дівчину за волосся.

ЗАБЕРІТЬ ВІД ЕКРАНІВ ДІТЕЙ❗ НЕАДЕКВАТНА ВЛАСНИЦЯ КВАРТИРИ ВЧИНИЛА РОЗПРАВУ НАД СТУДЕНТКАМИ! 😱

ЗАБЕРІТЬ ВІД ЕКРАНІВ ДІТЕЙ❗ НЕАДЕКВАТНА ВЛАСНИЦЯ КВАРТИРИ ВЧИНИЛА РОЗПРАВУ НАД СТУДЕНТКАМИ! 😱 Триповерхова лайка та удари ногою у живіт. Відео, на якому власниця квартири б'є квартиранток, підірвало соцмережі. Люди навперебій припускають, що ж могло стати причиною такої жорстокості ⤵

Geplaatst door Телеканал НТА op Dinsdag 3 september 2019

Після інцеденту потерпіла звернулась у поліцію за фактом побиття.

Нагадаємо, що скандальне відео про львівських студенток сколихнуло мережу

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці 30 серпня побили головного редактора інтернет-видання «Вежа» Андрія Качора.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі місцеві торгаші побили дитину до напівсмерті: забув запитати дозволу, де клеїти оголошення.