У курортному місті Трускавець поблизу однієї зі шкіл місцеві мешканці помітили небезпечну тварину - гадюку. Очевидцям вдалося зафільмувати смертельно отруйного плазуна на відео. Відповідні кадри опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook мешканка Трускавця Галина Бельська.

Жінка зазначає, що її дочка ледь не наступила на змію, не помітивши її у густій траві.

«На цей раз від змії ніхто не постраждав й на превелике щастя, поблизу не було великого скупчення дітей, адже школи закриті на карантин», – додає жінка.

Обережно!!!Гадюки на стадіоні,третя школа.

Geplaatst door Galina Belska op Donderdag 23 april 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях до ролика зазначають, що на опублікованих кадрах надзвичайно отруйна істота – гадюка карпатська.

«В лісі карантин, їсти немає чого», «Йой, яке воно противне... Де ви ту сміливість взяли, щоб ще так довго знімати?», «Карпатська, дуже отруйна», - наголошують українці у коментарях до відео.

«Теща йде до дому», - жартує дехто.

Нагадаємо, що жітель американського міста Роуз Хілл, штат Канзас, шукав ключі серед подушок на дивані і намацав двометрового удава.

Також повідомлялося, що в Україні з'явилися 200 гривень з "зміїної" міткою: як не попастися на вудку шахраїв

Додамо, що Київ оточили повзучі гади - куди краще не потикатися, карта "отруйних" місць.