22 квітня, у Львівській області 47-річний чоловік, керуючи кінною підводою, яка була навантажена деревиною, не втримався та впав під її колеса. Від отриманих травм, він помер.

Трагедія трапилася на лісовій ґрунтовій дорозі, поблизу села Хлівчани, Сокальського району, Львівської області. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Від отриманих травм, чоловік помер на місті до приїзду лікарів.

Слідчі Сокальського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

віз, скріншот з відео
віз,фото: Національної поліції

Нагадаємо, 18 квітня, на Львівщині водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і врізався в стіну будинку. Про це розповіли в ГУ Національної поліції області.Наголошується, що удар був такої сили, що уламки машини розкидало по всій вулиці Гаркуші. Сам автомобіль, протаранивши фасад будівлі, відлетів на середину проїжджої частини. Транспортний засіб настільки зім'яло, що постраждалих з нього довелося діставати рятувальникам – із застосуванням спецзасобів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті п'яний байкер "злетів" разом з мотоциклом і опинився під ножем хірурга - дрифт не вдався

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові Peugeot перекинувся в повітрі та "почухав" дах об асфальт, кадри екшну

Також «Знай.uа» писав, що Водій орендованого Ford Mustang розбив Rolls-Royce, причина ДТП вас здивує