23 жовтня у селі Добівляни коні, які перевозили людей злякалися поруч приїжджаючої машини і перевернули воза з людьми.

Про це повідомили у Львівській обладміністрації.

Внаслідок події 1 особа, мешканець с. Ролів Дрогобицького району 1939 року народження, загинула на місці до приїзду карети швидкої допомоги. 2 особи отримали травми та були госпіталізовані у Дрогобицьку міську лікарню.

Нагадаємо, що моторошна дорожньо-транспортна пригоді сколихнула Львівщину. Внаслідок наїзду померла 4-місячна дитина. У Львівській області сталась аварія, у якій постраждали батько з дитиною та помер малюк.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Близько 20:00 автомобіль Volkswagen вилетів на тротуар, де знаходився чоловік з двома дітьми. Основний удар прийшовся на візочок з 4-місячним хлопчиком.

Нагадаємо, що через аварію на Львівщині постраждала жінка і однорічна дитина

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці трапилось трагічне ДТП, в районі зупинки «Залізничний вокзал» маршрутне таксі збило 10-річну дівчинку.

Також Знай.ua писав про те, що через ДТП на Львівщині загинула 39-річна жінка