У суботу, 18 квітня, в центрі Івано-Франківська водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і врізався в стіну будинку. Про це розповіли в ГУ Національної поліції області.

Наголошується, що удар був такої сили, що уламки машини розкидало по всій вулиці Гаркуші. Сам автомобіль, протаранивши фасад будівлі, відлетів на середину проїжджої частини. Транспортний засіб настільки зім'яло, що постраждалих з нього довелося діставати рятувальникам – із застосуванням спецзасобів.

В автомобілі, окрім 35-річного водія, перебувала його дружина і 12-річна дитина. Обох пасажирів довелося госпіталізувати з травмами, водій не постраждав. Пізніше з'явилася інформація, що жінка від отриманих травм померла в лікарні, а дитина знаходиться у важкому стані в реанімації.

Скрін, ГУ Національної поліції Івано-Франківська

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Прибулі на місце аварії правоохоронці провели з водієм тест на алкоголь, який показав перевищення норми – 0,73 проміле.

«Посадити. На 20 років, мінімум. Вбивство, і стаття 130», - обурюються в коментарях городяни.

Нагадаємо, раніше у Харкові подружка Зайцевої лоб у лоб протаранив швидку, - момент кривавого ДТП потрапив на відео.

Як повідомляє портал "Знай.uа" В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

"Знай.uа" писав, що Автобус з евакуйованими українцями потрапив у ДТП в Угорщині, в якому стані постраждалі