На Львівщині, у селищі Східниця, батько 25-річної дівчини вбив її залицяльника пострілом із рушниці. Куля влучила 33-річному чоловікові в голову. Сама дівчина стверджує, що понад шість років терпіла від коханця знущання та побої, передає ТСН.

За словами потерпілої Оксани, у той день батько не витерпів і схопився за рушницю, щоб захистити дочку від хлопця, який почав її бити у всіх на очах.

“Мене топив в озері, за ногу вішав на дерево, що він зі мною тільки не витворяв”, – розповіла вона, додавши, що скаржилася на жорстоке поводження до поліції, однак правоохоронці лише штрафували її кривдника. Після втручання поліції хлопець звірів і поводився ще жорстокіше.

Оксана стверджує, що боялася покинути залицяльника, оскільки той погрожував у такому випадку її вбити.

Загиблий також погрожував спалити хату її батьків, обливши її бензином, а в день інциденту прийшов і почав вибивати вікна в помешканні. Після цього він накинувся на дівчину і двічі вдарив її.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Батько Оксани не стерпів і схопився за рушницю. Він вчинив два постріли з відстані у 15 метрів, один із яких став смертельним для кривдника.

Нагадаємо, раніше Розстріляли і дали по газах! У Львові розшукують “Ford Mondeo”, на якому втекла банда підозрюваних убивць

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині розлючений батько розстріляв хлопця своєї доньки - такого зятя нам не треба. Прозріли навіть копи

Також «Знай.uа» писав, що Львів'янки масово скаржаться на домашнє насильство - як захистити себе від тирана